One night with Mariah

Vrijdag 13 juli

9u30
Ik kijk op de officiële site van MC en zie dat er 50 fans zijn uitgenodigd voor een feestje in London.  De fans moeten contact opnemen met Victoria van Virgin UK op het opgegeven nummer.  En als ik nu eens probeerde te telefoneren ?  Pfffffff, het is waarschijnlijk al te laat. Wacht eens even, de boodschap was gepost gisterenavond, zodus Virgin UK was gesloten. En als ... Ik bel en een antwoordapparaat zegt me dat ik mijn naam en telefoonnummer moet opgeven, pffffff.  Maar euch het is half tien in België zodus is het nog maar half negen in London, dus is het normaal dat de kantoren nog gesloten zijn.
10u
Het is nu 9 uur in London, misschien zijn de kantoren nu wel open ?  Ik probeer opnieuw te bellen, terug antwoordapparaat, ik probeer terug en terug en plots hoor ik een mensenstem "Yeah, hello" , ik vraag of ik Victoria kan spreken en de stem zegt "Yeah, I'm Victoria"
Ik was perplex, ik wist niet meer wat zeggen. T'enslotte zeg ik:
"Ik bel vanuit België is het nog mogelijk om naar Mariah's feestje te gaan ?"
"Ja maar het is in London"
"Ik weet het"
"Het is vanavond !"
"Ik weet het, ik kan daar zijn"
"Oké, geef me je naam en de naam van je gast"
Ik geef mijn naam, een gast vlug, wie wil mijn gast zijn ? Ik weet dat ik Björn van de staf niet kan contacteren want hij is op zijn werk en ik heb geen tijd oml iemand van de fanclub te contacteren, want Victoria wacht aan de telefoon, en ze moet het onmiddellijk weten zodat ze haar lijst met gasten kan opstellen.  Uiteindelijk geef ik de naam van mijn gast.
"Je moet je uitnodiging voor 17 uur afhalen in de het Virgin kantoor in London"
10u30
Ik bel naar het station
"Ik moet naar London vandaag, is er nog plaats op de Eurostar?"
"Please hold the line"
Pfffffffffffff, ze laten me wachten met muziek, wachten en wachten ...
"Er zijn nog enkele plaatsen vrij op de trein van 13 uur vanuit Brussel Zuid, je moet aanwezig zijn  om half een om in te checken. Maar om terug te keren zijn er enkel vrije plaatsen vanaf zondag"
"Oké ik neem ze !"
13 u
Ik zit in de trein; en als de trein nu een probleem had en ik arriveer niet op tijd in London ???  Mijn hart klopt in mijn keel ...
16u hum 15u (=GMT)
Waterloo Station, ik zoek een taxi en ik ben nog voor 17 uur bij Virgin, vlug vlug ...
16u
Ik ontvang mijn uitnodiging en 2 armbanden
18u30
Ik vind eindelijk een hotel voor 2 nachten.
19u
Ik neem een douche en ga een snack eten, ik realiseer me dat ik niks meer heb gegeten sinds deze morgen.
21u
Taxi tot Hackney naar The Ocean, een trendy club een beetje buiten London.
21u45
Meer dan honderd fans, voor de club staan reuze schermen die video's van MC tonen, aan beveiliging geen nood !  Fans zonder armband proberen ook in de rij te gaan staan, de reuze bodyguardskomen nerveus.  Een ijsventer, fan of slimme gast, hangt verschillende Loverboy posters aan zijn bestelwagen.  We mogen binnen na een grondige controle, geen camera's (ik was bijna zeker dat ik niet binnen kon met camera)
23u
In de club zijn er 2 bars, kleine tafels, zetels, verschillende DJ’s spelen ‘Garage Style’ (Sorry maar ik weet niet veel van die stijl) Iedereen begint te dansen (Terug sorry, ik ben ook geen dansspecialist) Het vruchtensap, de bruine soda met bubbels (ik zeg het merk niet) en de witte wijn zijn gratis, voor de andere dranken moet betaald worden. Ze komen rond met hapjes (dim sum, chicken drumsticks etc …) De muziek speelt luid, zeer luid (mijn hoofd zal ontploffen).  MC is overal op schermen te zien.  The DJ’s warmen de fans op (hm ik dacht dat de fans al opgewarmd waren).
0u30
Een spot schiet aan naast één van de DJ’s en MC verschijnt. “Hi, everybody, thanks to be there, I hope that you enjoy this party en I hope you’l have fun.”  Ze praat nog, ik kan het me niet allemaal herinneren, zo veel, het is net een droom.  Een DJ start met Loverboy instrumentaal te spelen en Mariah maakt een impro van Loverboy, ik denk dat de DJ MJ Cole was
(moet ik nog controleren).  De fans dansen, het was zeer sensueel, de meeste fans hadden een donkere huidskleur en zij kunnen dansen, het was zacht en erotisch.  Ik probeer te dansen zoals zij,maar spijtig genoeg kan ik mijn lichaam niet bewegen zoals zij.  Maar ze waardeerden het wel, ze glimlachen: “You come especially from Belgium? Cool man! Come on,let the rhythm move your body, come on little guy, show all youf feelings with you body, it’s your body who talks…”
Little guy!  Natuurlijk zij zijn mooi en gespierd, de meisjes zijn ook zeer mooi, ik, ik ben wit als de sneeuw en met mijn 1m83 en 53 kg …  Allé het is oké ze mogen mij de kleine Belgische jongen noemen.  Mariah komt in de kamer bij ons, ze glimlacht en maakt een teken naar iedereen, het is niet dé ster, ze speelt niet de ster, ze is natuurlijk, ze heeft een kleine zwarte T-shirt aan, een stijlvolle halsketting met een M versiert met diamanten (denk ik) haar lichtbruine haren met blonde meches zijn samen in een paardenstaart.  Ze raakt mijn arm aan (ik denk dat ik mijn arm nooit meer zal wassen).  En plots begint ze te dansen, OH mijn god vlak naast mij, ik ben aan de grond genageld, ik weet niet wat zeggen, haar lichaam praat ook … en wanneer Mariah’s lichaam praat… Ze glimlacht en ik kijk verbaasd toe, ik kijk haar aan, ik kan mijn ogen niet van haar afwenden, ik knijp in mijn arm, dit moet een droom zijn !!!  Ze gaat terug naar de DJ’s, ze praat, ze maakt tekens, ze geniet van haar feest en dan … leegte … Mariah is weg… Ik vraag uitleg aan de security, ze is al weg of ze zal weggaan, onmogelijk om te weten.  Voor de eerste keer sinds de verschijning van Mariah kijk ik naar mijn uurwerk, het is 3 uur.
3u
Er hangt spanning in de lucht, de wereld bestaat niet meer, ik denk dat ik gek word, ik heb een vreemd gevoel dit zal waarschijnlijk nooit meer zal gebeuren…
3u30
Met mijn grote Loverboy cardboards onder arm moet ik terugkeren naar het centrum van London.  Ik zoek een taxi en deze nacht ben ik zwart in hart en nieren, zelfs als mijn lichaam het lichaam van de kleine Belgische jongen blijft.  In de taxi verras ik mijzelf bij het neuriënen van ‘I give my all, to have just one more night with you’…
4u
Ik ben terug in het hotel, een bruine soda met bubbels (geen merk) en in de bar … Can’t Let Go
4u30
Ik ben in mijn kamer en denk ‘They Can’t Take That Away From Me”  . . .

Reported by Gilles.
Vertaling : Björn.

Copyrights and all rights are reserved to the owner of the rights.
This site is absolutly and totally against all Mariah rumors of all kind and most of all I will not tolerate any kind of fantasy.

Site owner : Gilles Ollevier
Heroes of Mariah 2000
E-mail : staff@heroesofmariah.com