Heroes of Mariah - Charmbracelet street promo, Brussel, 7/12/02

When the fans do the promo !             In English - En français

We made it through the cold !
Brussel, zaterdag 7 december.  Het is zeer koud, het vriest .  Ik bereid me voor om door de koude te gaan en in de commerciële straten van Brussel voor de promotie van Charmbracelet te lopen.  Wij zijn maar met twee, geen belang, wij zullen opgemerkt worden, wij zullen aan alle voetgangers tonen dat wij fans van Mariah zijn en dat we daarover trots zijn  en dat Charmbracelet briljant is.
 
Wij bereiden ons voor, Mariah wordt bevestigd op wielen , hé zeg, we moeten gezien worden!  Kinou maakte eerder een Charmbracelet paraplu, zoals voor Through The Rain, maar deze keer, hingen wij er kartonnen "charms" aan, elke "charm" is het nauwkeurige exemplaar van de tekeningen die op de cd staan.  Het is geweldig! 
Dan beginnen wij!  Ik drijf mijn Mariah door de straten en Kinou draagt de paraplu.  Wij lopen in het midden van de straat, hé zeg, wij gingen toch niet met Mariah aan de kant gaan!  De mensen gaan opzij wanneer wij voorbijkomen, ze blijven staan, draaien zich om, komen om de gehangen "charms" te zien en vragen te stellen.  Vele mensen komen ons vragen indien Mariah een concert zal geven.  Ik zou hen ja willen antwoorden.  Maar wij spreken met hen over de nieuwe cd en wij leggen hen de betekenis van de liederen uit. 

Wel, wij zijn slechts met twee en hebben geen handen genoeg om flyers en magnets te verdelen.  Wat te doen?  Ik vond het, wij zullen het op de manier van Magritte doen (surrealistisch dus).  Ik plaats me in het midden van de straat, Mariah voor me, de paraplu in mijn hand, een vaste blik.  Hé, hé, het werkt!  De mensen stoppen. 
- "Is het een protest?" 
- "Wat doet hij daar?" 
- "Voor wat protesteert hij?" 
- "Ik wed dat hij Mariah Carey steunt"(Nee! Hij vond het
- "Is het een nieuwe soort publiciteit?" 
- "Prachtig, jongen!"
Op dit moment, is het Kinou die in actie treedt, zij beantwoordt de vragen, zij legt de betekenis van de "charms" uit, het album, laat de tracks luisteren...  het werkt!!!
Een kleine groep Japanse toeristen stopt en stelt vragen.  Wij vertellen hen over Shino's site en dan vertellen wij hen dat, als zij het album nu kopen, zij een Charmbracelet magnets zullen ontvangen (die wij voor deze promo hadden gemaakt).  Zij worden gek, zij willen het en vragen waar de dichtste platenwinkel is.  Later, kwamen zij met hun album terug en wij konden hen 10 magnets geven .  Natuurlijk kregen de andere mensen hun magnet ook.  Wij hoorden Mariah's naam in alle talen.    Het centrum van Brussel is zeer bezocht door de toeristen. 
Ik voel nu werkelijk de koude.  Mijn voeten, waar zijn mijn voeten?  Ik voel hen niet meer, maar aangezien ik loop, is het dat zij daar nog altijd zijn.  Het vriest buiten maar de warmte is in mijn hart, aangezien ik de kans heb om een fan van Mariah te zijn. 
Opdracht volbracht: Duizenden mensen zagen de standy van Charmbracelet (die keurig door Universal Belgium wordt gegeven) en Mariah's naam was op alle lippen in de Nieuwstraat, deze zaterdag 7 december 2002 in Brussel.
Privé bericht: Mariah mijn klein schatje, a.u.b...  breng de volgende album in de zomer uit.

Copyrights and all rights are reserved to the owner of the rights.
Site owner: Gilles Ollevier
Heroes of Mariah 2000
E-mail: staff@heroesofmariah.com