Heroes of Mariah in Parijs - 16/01/03 - 17/01/03         In English - En français

Je weet het nu, ik doe mijn best in het Nederlands, maar hé, het is wel moeilijk... zo als je fouten vindt, help mij ze te verbeteren.
Ik vertelde u dat ik zou proberen om Mariah in Parijs te ontmoeten om haar de Heroes of Mariah geschenk te geven.  Het was een geheim en bedankt aan de fans die een bericht verzonden om met het geschenk te geven.  Het is mij gelukt, ik kon het aan Mariah geven .  U bent nieuwsgierig hé?  Goed, hier zijn de details van het geschenk.  Ik kocht een ster en ik noemde ze naar Mariah, een echte in de hemel hé .  Nu, weet u dat er een ster in de hemel voor eeuwigheid zal glanzen en dat deze ster wordt genaamd: Mariah Carey.
Hier zijn scans van wat werd gegeven aan Mariah.

Mariah was zeer ontroerd.  Met het geschenk gaf ik ook de documenten met de kaart van de constellatie waar haar ster wordt gevestigd en ik gaf ook de fan book.
Ik ben zelf nog ontroerd en ik kan geen woorden vinden om te verklaren wat ik in haar ogen zag.  Dit magische ogenblik kwam voor bij 3h00 's morgens voor de George V in Parijs.
Mariah bleef voor het hotel tijdens 20 minuten, en sprak, lachte en ze was echt een grappenmaker.  Ik dacht dat ik ging flauw vallen.  Ik duik in haar ogen, drink haar glimlach (ik weet niet of je een glimlach drinkt  in het Nederlands , maar in het Frans is het zo poetisch is om "je bois son sourire" te zeggen), ik ben de gelukkigste kerel in de wereld.

Ik zal u niet alle gebeurtenissen van Parijs beschrijven, de Franse fans zullen waarschijnlijk een rapport doen.  Om persoonlijke redenen, kon ik niet de rij voor de signing session in de Fnac maken de volgende dag.  Aangezien ik een lamb ben, hielp ik de arme fans die 's morgens in de rij stonden sinds 9h30 tot 18h00, door hen:  koffie, warme chocolade, hamburger en frietjes te brengen.  Dat is de Mariah spirit! 
De avond voor de studio's hadden wij koud, zeer koud, maar dat was de moeite waard want Mariah nam tijd om haar fans opnieuw te begroeten.  Wayne zei ons dat België waarschijnlijk voor de World Tour werd gepland.  Bedankt, hij bracht warmte in onze harten, wij antwoorden met:  "Yes!!!  Yes!!!  Go Belgium!!!"  en hij glimlachte aardig naar ons.
Caroline, Olivier, Kinou en Jacques waren daar ook om België te vertegenwoordigen.  Prima!  Wij deelden onze emoties, wij lachten , wij huilden bijna, wij hadden koud, MAAR VOORAL... wij hebben Mariah gezien.

Copyrights and all rights are reserved to the owner of the rights.
Site owner: Gilles Ollevier
Heroes of Mariah 2000
E-mail: staff@heroesofmariah.com