Heroes of Mariah - It's Like That street promo, Brussel, 30/03/05

When the fans do the promo!         In English - En français

Zoals gewoonlijk bedacht Heroes of Mariah een street promo voor de release van Mariah’s nieuwe single.  "It's Like That" was niet echt gemakkelijk en we zochten lang naar iets dat de aandacht van de mensen in de straat zou trekken.  Eerst dachten we aan feesten in de straten (maar ik denk niet dat de politie dat ging toelaten ), geen Bacardi en ook geen "purple" om diezelfde reden . Uiteindelijk, enkele weken geleden, besloten Kinou en ik om "It's Like That"-chocolaatjes te maken. Hey, Belgische chocolade is beroemd.

Mariah kreeg de primeur van onze "It's Like That"-chocolade in Parijs en ze was er erg blij mee.  De grote dag was gisteren, 30 maart, we konden enkel een paar fans contacteren aangezien deze promo dringend was omdat de release van het album zo dichtbij is.
Kinou en ik werkte uren en uren, bijna dag en nacht, om de "It's Like That"-chocolaatjes te maken.  We maakten ongeveer 250 chocolaatjes.  Ze zijn zoooooo schattig.

We waren in het centrum van Brussel op 30 maart met twee andere fans om de choclaatjes uit te delen en Mariah en "It's Like That" te promoten.
He, he, "It's Like That" gonsde door de straten en mensen waren geïnteresseerd in de chocolaatjes, hoorden de track en wisten dat Mariah een nieuwe single heeft.  Sommige vonden het een leuk idee en enkelen feleciteerden ons voor de promotie.  De drie jongens (inclusief mezelf) droegen maskers zoals in de video .

We amuseerden ons, het enige spijtige was dat de single niet te vinden was in de grote cd-winkels .  Achja, mensen hoorden de single ten minste, kregen hun chocolade en weten dat er een nieuwe single is en dat er een album zal uitkomen.
Bedankt aan Kinou voor de lange werkuren om de chocolaatjes te maken.  Bedankt aan Rosario en Marc die meededen aan de street promo.  En bedankt aan mezelf .

Dank aan Sylvia voor de Nederlandse vertaling .

Copyrights and all rights are reserved to the owner of the rights.
Site owner: Gilles Ollevier
Heroes of Mariah 2000
E-mail: staff@heroesofmariah.com
Index