Heroes of Mariah - The Emancipation of Mimi street promo, Brussel, 09/04/05

When the fans do the promo!        In English - En français

De zon was er vandaag niet bij, maar als ze dacht dat ze kon ontmoedigen zat ze fout . In het geval dat ze het nog niet wist, niemand is koppiger dan een Mariah fan en in andere landen zeggen ze dat niets sterker is dan een Belg, dus probeer je maar eens in te beelden wat een Belgische Mariah fan is .
Hoe dan ook, we waren samen 5 erg gemotiveerde fans in de belangrijkste winkelstraat van Brussel. Het was winderig, soms kregen we regen, maar onze liefde en steun voor Mariah waren sterker dan het slechte weer .
We wandelden, lieten het nieuwe album door de boxen van onze radio galmen, toonden een bord dat we maakten, mijn gekende Belgische vlag in Mariah fashion op mijn rug, een "Mimi" doos in mijn handen. Ok, tijd voor actie, nieuwsgierige mensen, mensen die van Mariah hielden, geïnteresseerden, en zelfs onverschilligen en trashers, here we come.

De "Mimi" doos, (natuurlijk) op een "The Emancipation of Mimi"-manier gedecoreerd, bevatte kleine papiertjes, mensen moesten een papiertje trekken, het lezen en wonnen de opgeschreven prijs. Er waren promo cards (bedankt Universal Belgium), magneetjes die Kinou en ik gemaakt hadden en zelfs een album (de limited edition, ook gekocht door Kinou en mij). Het was grappig om te zien hoe gelukkig mensen waren met hun kaart of magneet en hoe sommigen papiertjes wilden blijven trekken.

Sommige mensen waren niet geïnteresseerd om te stoppen, maar Patrick en Kinou deden hun best om hun te doen stoppen. Kinou ging zelfs naast een politiecombi die aan het patrouilleren was staan, zwaaiend met ons bord en met haar duim omhoog om te laten zien dat het album fantastisch is, ze lachten en één van hen stak zijn duim ook omhoog .
We ontmoetten twee coole, zwarte Amerikanen, zij waren verrast om te zien wat we voor Mariah deden. Ze wilden zelfs een foto maken om thuis te laten zien wat ze gezien hadden. Eén van hen won een promo card en de andere een magneet, toen hij de magneet vasthield, kuste hij ze en zei: "That's my Mariah". Op het moment dat de foto gemaakt werd, zei hij: "I'm here with my man, know what I'm sayin', that's Europe".

Het was erg koud, maar we waren blij, de voorbijgangers vroegen ons of we betaald werden, waarom we dat deden etc… en ze waren echt verrast dat we zo konden promoten (en gratis), sommigen feliciteerden ons en zeiden dat het cool was om een artiest die waar je zo van houdt zo te steunen.
Gotcha, een promo team voor een grote bank was er om hun eigen promotie te maken, ze hadden high tech spullen, instant foto's, dezelfde warme outfits, etc… hehe, we hadden hen gevonden, verschillende van hen kwamen hun geluk testen met de "Mimi"-doos, we praatten een beetje over het album and de team leider feliciteerde ons voor het intiatief, hij beloonde ons met een foto van ons groep, gemaakt met zijn splinternieuwe high tech materiaal, voor ieder van ons .

Het album werd niet gewonnen, het zal een prijs worden voor een wedstrijd voor de leden van Heroes of Mariah.
Bedankt aan Kinou voor de lange werkuren om de spullen te maken en voor de warme koffie om ons op te warmen. Bedankt aan Sylvia, Patrick en Olivier die ons ons vergezelden voor de street promo en bedankt aan mezelf .

Bedankt aan Universal Belgium voor de promo cards.

Dank aan Sylvia voor de Nederlandse vertaling .

Copyrights and all rights are reserved to the owner of the rights.
Site owner: Gilles Ollevier
Heroes of Mariah 2000
E-mail: staff@heroesofmariah.com
Index