Heroes of Mariah - Through The Rain street promo, Brussel, 23/11/02

Wanneer de fans de promo maken !             In English - En français
 


Deze zaterdag 23 november, hopen wij dat het niet zal regenen!  Niet omdat wij niet van regen houden (in België, worden wij het gewoon) maar omdat wij speciale paraplu's voor TTR hebben gemaakt en dus als het regent hebben alle voetgangers hun paraplu's open, waardoor het effect zal gemist worden. 
En hoera!  Geen regen, ik denk dat onze straatpromo een succes zal worden. 
Aan het begin van de namiddag, ontmoet ik een fan die ons verzoek beantwoordde.  Dank aan Olivier. 
Wij bereiden ons voor en zeer gelukkig, met een grote glimlach op onze gezichten, beginnen wij onze promo voor TTR. 
Kinou had een grote paraplu versierd en flyers op een kleine paraplu geplakt die zij op haar hoofd draagt, zij werd in een menselijke juke-box omgezet, een rugzak op de buik (dus een buikzak ) die een draagbare cd-speler met luidsprekers bevat. De cd-speler speelt TTR.  Olivier en ik verdelen 300 flyers, die door Heroes of Mariah werden gemaakt.  Aangezien wij slechts met 3 zijn, moeten wij de volle stad voor onze rekening nemen, waar wij voorzien hadden verscheidene straten tezelfdertijd te bewerken.  Niets aan te doen, spijtig voor de fans die niet kwamen, maar wij hebben pret, spreken over Mariah met vele mensen en doen hen TTR (dankzij onze menselijke juke-box) beluisteren.  Mensen van om het even welke leeftijd zijn geïnteresseerd.
De 300 flyers worden verdeeld, wij rusten een beetje, hebben een gesprekje en maken een balans op. 
De reacties zijn positief. 
- "Dank voor de flyers, ik zal het in mijn schoolagenda zetten."
- "Prachtig, Mariah is mooi en zij zingt zeer goed."
- "Wat een mooi lied, is de cd al in verkoop?  En waar?"
- "Kunnen wij de paraplu winnen?" 
Wij gaan verscheidene winkels bezoeken en de verkopers vertellen ons dat TTR deze namiddag goed verkocht werd, en in één winkel is TTR bijna uitverkocht .  Dank aan ons?  Huh, misschien, misschien niet, maar ons doel werd bereikt, wij deden onze promo-aktie voor Mariah. 
Nog een grote dank aan Olivier (die zijn TTR promo-cd - door Universal België gegeven -  verdiende ), aan Kinou (voor het versieren van de paraplu's en om de menselijke juke-box de ganse namiddag gespeeld te hebben ) en aan Gilles (welja, ik ben het, ik mag toch mezelf bedanken? Of niet? ). 
 

Copyrights and all rights are reserved to the owner of the rights.
Site owner: Gilles Ollevier
Heroes of Mariah 2000
E-mail: staff@heroesofmariah.com