Heroes of Mariah - Bringin' On The Heartbreak street promo, Brussel, 25/10/03

When the fans do the promo !            In English - En français

Hier gaan we weer, drie dagen na de promo actie voor de remixes, is ons team opnieuw te vinden op het Place de la Monnaie in het stadscentrum van Brussel.
Het is koud, heel koud, maar zoals gewoonlijk is de warmte in ons hart .
Het gewoonlijke plan:
- We draaien Bringin on the Heartbreak non-stop op een CD-speler met zeer luide boxen
- Mijn Belgische Mariah vlag op mijn rug
- Flyers
Dit keer is het plan dat we mensen aanspreken en hen vertellen dat Mariah een nieuwe single uit heeft gebracht en dat ze die nu kunnen horen. Maar moesten we hen echt vragen te luisteren? Want het enige wat je kon horen op het Place de la Monnaie was Bringin on the Heartbreak .

Als de mensen geïnteresseerd waren en een praatje maakten met ons en ze konden een vraag correct beantwoorden, kregen ze een wasknijper .
Dankzij de wasknijper konden ze deelnemen aan onze wedstrijd.

Ze moesten uit een zak met halve hartjes (kartonnen hartjes, natuurlijk ) er eentje trekken, als ze het juiste half hartje trokken dat paste bij dat wat op mijn bord hing. Werd het hart gereconstrueerd… Bingo! Ze wonnen de cd (ons geschonken door Universal Belgium!) .

Het feit dat mensen de winnaars zagen, lokte nog meer mensen. Iedereen probeerde de juiste helft te nemen. Groepjes mensen begonnen op hun beurt te wachten. We hoorden voorbijgangers zeggen: “Alweer Mariah Carey fans, die zijn zot in dit koude weer!”
Een aantal mensen vroeg of ze de cd kunnen kopen. Helaas hadden we een probleem: veel winkels in het stadscentrum hadden de single niet staan . Een aantal winkels wist zelfs niet dat er een nieuwe single was . Een aantal mensen kwamen vragen: “Laat me alstublieft winnen, ik kan de cd nergens vinden.” Anderen wilden de cd kopen en wilden maar niet verstaan dat we ze niet verkochten maar weggaven in een wedstrijd.
Anderzijds zal dit misschien de vraag naar de single vergroten. Duimen maar .
Universal Belgium, bedankt voor de promo cd’s! 
Patrick, Kinou en ikzelf : bedankt.
Kinou en Jacques bedankt om het geld te schenken om het materiaal voor de promo actie te kopen! 

Dank aan Elise voor de Nederlandse vertaling .

Copyrights and all rights are reserved to the owner of the rights.
Site owner: Gilles Ollevier
Heroes of Mariah 2000
E-mail: staff@heroesofmariah.com